Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Pourali, H. R."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Iranian Fisheries Science Research Institute
Scopus-Elsevier
Habib Vahabzadeh
Scopus-Elsevier
Habib Vahabzadeh
Artemia has been widely used in aquaculture as a suitable live food. The presence of highly unsaturated fatty acids is a key factor that determines the nutritional value and marketing of Artemia for shrimp, marine larvae, sturgeon and ornamental fish
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::903b5b3b4484d96d6f54727f8a71af38
https://hdl.handle.net/1834/37478
https://hdl.handle.net/1834/37478
Autor:
Abolfazl Sepahdari, Ebrahimzadeh Mosavi, H. A., Sharifpour, I., Khosravi, A., Motallebi, A. A., Mohseni, M., Kakoolaki, S., Pourali, H. R., Hallajian, A.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Iranian Fisheries Science Research Institute
Iranian Fisheries Science Research Institute
In the present study, the impacts of various concentrations of Aflatoxin B1 (AFB1) on Beluga, Huso huso, under controlled conditions were investigated. Belugas (120±10g) were fed on diets containing 0, 25, 50, 75, and 100 ppb AFB1/kg of diet for 3 m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2b2b076c2d438dc1c6969de1dad46ca0
http://aquaticcommons.org/22361/
http://aquaticcommons.org/22361/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Ichthyology; Apr2011, Vol. 27 Issue 2, p761-765, 5p, 3 Charts, 2 Graphs