Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Poultry meat quality"'
Autor:
Caio Tellini, Laura Adriane de Moraes Pinto, Felipe de Souza Evangelista, Isadora Pegoraro Pallaoro, Beatriz Tiemi Onishi, Bianca Roldan Lara, James Barbosa da Silva, Jovanir Inês Müller Fernandes
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 12, Pp 104234- (2024)
ABSTRACT: For 2160 broilers, were raised from 1 to 42 d of age, was evaluated the consequences of microencapsulated blend of organic acids and bioactive compounds on dietary supplementation in broilers on meat quality and consumer acceptance during 2
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4813ecb837734267b78299b1fdd38761
Autor:
Chengyu Fan, Yanju Shan, Ming Zhang, Yunjie Tu, Gaige Ji, Xiaojun Ju, Jingting Shu, Yifan Liu
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 104, Iss 1, Pp 104634- (2025)
Meat quality is a key factor determining the economic viability of the broiler industry, particularly in native broiler breeds. Skeletal muscles contain a mixture of muscle fibers, each possessing unique physicochemical properties; the composition of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38ed34ad159745278ee519423525b993
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 2, Pp 103287- (2024)
ABSTRACT: Remarkable changes have occurred in poultry farming and meat processing in recent years, driven by advancements in breeding technology, feed processing technology, farming conditions, and management practices. The incorporation of probiotic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b1c1504f901e42249dee0eaaf017232a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eglė Lebednikaitė, Dovilė Klupšaitė, Elena Bartkienė, Jolita Klementavičiūtė, Ernestas Mockus, Lina Anskienė, Žana Balčiauskienė, Alius Pockevičius
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 19, p 3136 (2023)
The aim of this research was to determine the impact of pectoralis major myopathies on the physical parameters, fatty acid (FA) profile, and volatile organic compound (VOC) composition of chicken breast meat. Samples were collected from pectoralis ma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15cdf8b7048c482380b03204a948f5e4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 49, Iss 1, Pp 217-217 (2023)
Biochemical parameters for poultry meat, in identical level of energy and protein, in terms of dry matter, raw fat content, and raw ash content were estimated in two poultry genetic types Cobb 500 and Ross 308. A total of 16 records, belonging to 60
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/91928175b5904274a9ed8777adc46023
Autor:
Paula Albendea, Francesc Guardiola, Magdalena Rafecas, Stefania Vichi, Ana C. Barroeta, Marçal Verdú, Alba Tres
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 8, p 1343 (2023)
This study evaluated the effect of using olive pomace acid oil (OPAO) instead of crude palm oil (PO) or refined olive pomace oil (ROPO) on lipid composition, lipid oxidation, and quality of chicken meat. Broiler chickens were fed diets with 6% of PO,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44064b38861c40d4bf32faa2a32a5104
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 101, Iss 2, Pp 101608- (2022)
ABSTRACT: The aim of the present study was to assess applicability of metabolomics analysis of exudate from chicken breast muscle to explanation of differences in drip loss. The research was carried out on the skinless breast fillets sourced from 60
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6438b9a266f247c088960612dc22b07f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.