Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Poulsen ME"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hakme E; Technical University of Denmark, National Food Institute, 2800 Lyngby, Denmark., Poulsen ME; Technical University of Denmark, National Food Institute, 2800 Lyngby, Denmark., Lassen AD; Technical University of Denmark, National Food Institute, 2800 Lyngby, Denmark.
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2024 Aug 14; Vol. 72 (32), pp. 17706-17729. Date of Electronic Publication: 2024 Aug 01.
Autor:
Poulsen ME; National Food Institute, DTU Food, Technical University of Denmark, Henrik Dams Alle, Lyngby, Denmark., Petersen A; National Food Institute, DTU Food, Technical University of Denmark, Henrik Dams Alle, Lyngby, Denmark., Petersen PB; National Food Institute, DTU Food, Technical University of Denmark, Henrik Dams Alle, Lyngby, Denmark., Andersen JH; National Food Institute, DTU Food, Technical University of Denmark, Henrik Dams Alle, Lyngby, Denmark., Hakme E; National Food Institute, DTU Food, Technical University of Denmark, Henrik Dams Alle, Lyngby, Denmark., Jensen BH; National Food Institute, DTU Food, Technical University of Denmark, Henrik Dams Alle, Lyngby, Denmark.
Publikováno v:
Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment [Food Addit Contam Part A Chem Anal Control Expo Risk Assess] 2024 Aug; Vol. 41 (8), pp. 923-940. Date of Electronic Publication: 2024 Jun 05.