Zobrazeno 1 - 10
of 464
pro vyhledávání: '"Poulsen, L.K."'
Background: The heterogeneity and lack of validation of existing severity scores for food allergic reactions limit standardization of case management and research advances. We aimed to develop and validate a severity score for food allergic reactions
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::9d55855d6067fb10b960bfe08cd52e47
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3000002
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3000002
Autor:
Crevel, R.W.R., Cooper, K.J., Poulsen, L.K., Hummelshoj, L., Bindslev-Jensen, C., Burks, A.W., Sampson, H.A.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology 2007 45(1):79-87
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Scope: Allergies to lipid transfer proteins involve severe adverse reactions; thus, effective and sustainable therapies are desired. Previous attempts disrupting disulfide bonds failed to maintain immunogenicity; thus, the aim is to design novel hypo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::7df2f32ebb5fde8cea9f4da93668658d
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3058531
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3058531
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bindslev-Jensen, C, Sten, E, Earl, L.K, Crevel, R.W.R, Bindslev-Jensen, U, Hansen, T.K, Stahl Skov, P, Poulsen, L.K
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology 2003 41(1):81-87
Food allergy can result in considerable morbidity, impairment of quality of life, and healthcare expenditure. There is therefore interest in novel strategies for its treatment, particularly food allergen immunotherapy (FA-AIT) through the oral (OIT),
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::b6763137ef536ef68d2d6ee52ce19f4c
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3002752
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3002752