Zobrazeno 1 - 10
of 122
pro vyhledávání: '"Poudyal, H."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Poudyal, H.1
Publikováno v:
Acta Physiologica. Mar2016, Vol. 216 Issue 3, p277-313. 37p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Metabolic syndrome (MetS) represents a group of abnormalities that enhances the risk for cardiovascular disease, diabetes and stroke. The Mediterranean diet seems to be an important dietary pattern, which reduces the incidence of MetS. Hydroxytyrosol
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::a1d9f8d51a810534aa4040ffef32e619
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3026142
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3026142
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Metabolic syndrome is a clustering of interrelated risk factors for cardiovascular disease and diabetes. The Mediterranean diet has been proposed as an important dietary pattern to confer cardioprotection by attenuating risk factors of metabolic synd
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::5ffa0852dadda7af1854462c811aa978
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3022141
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3022141
Autor:
Lemonakis, N. Poudyal, H. Halabalaki, M. Brown, L. Tsarbopoulos, A. Skaltsounis, A.-L. Gikas, E.
Hydroxytyrosol (HT), an important component of olive fruit and olive oil, improves the signs of metabolic syndrome in rats following chronic treatment. At a dose of 20 mg/kg/day, HT decreased adiposity and improved cardiovascular and liver structure
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::d827535a5f09343c367f9ce4312ad1bb
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3026297
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3026297
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.