Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Potočnik, Tanja"'
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis June 2018 69:7-12
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis October 2016 53:85-90
Publikováno v:
Acta Chimica Slovenica. 2020, Vol. 67 Issue 4, p1163-1171. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Potočnik, Tanja1, Košir, Iztok Jože1 iztok.kosir@ihps.si
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Mar2017, Vol. 119 Issue 3, pn/a-N.PAG. 8p.
Autor:
KOLENC, Zala1 zala.kolenc@ihps.si, POTOČNIK, Tanja tanja.potocnik@ihps.si, KOŠIR, Iztok Jože izok.košir@ihps.si
Publikováno v:
Hmeljarski Bilten. 2017, Vol. 24, p80-87. 8p.
Autor:
POTOČNIK, Tanja1 tanja.potocnik@ihps.si, OCVIRK, Miha2 miha.ocvirk@ihps.si, POTOČNIK, Doris3 doris.potocnik@ijs.si, OGRINC, Nives4 nives.ogrinc@ijs.si
Publikováno v:
Hmeljarski Bilten. 2017, Vol. 24, p70-79. 10p.
Autor:
OCVIRK, Miha1 miha.ocvirk@ihps.si, POTOČNIK, Tanja2 tanja.potočnik@ihps.si
Publikováno v:
Hmeljarski Bilten. 2017, Vol. 24, p62-69. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Potočnik, Tanja
Namen raziskave je bil določiti vpliv temperature praženja bučnih semen na kemijsko sestavo bučnega olja. Bučna olja smo pražili pri temperaturah od 90 do 200 °C, en vzorec je ostal nepražen kot kontrola. S pomočjo tekočinske kromatografije
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::05c845ec607c31a0e7c4b276c208e670
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=101455
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=101455