Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Potin, François"'
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies June 2018 47:292-300
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Jan2022, Vol. 57 Issue 1, p436-446, 11p
Autor:
Potin, François
Publikováno v:
Biotechnologies. Université Bourgogne Franche-Comté, 2019. Français. ⟨NNT : 2019UBFCK076⟩
Plant proteins are a coherent option to feed the planet while limiting global warming. Common proteins (wheat, soya and maize) will soon no longer be sufficient to meet the increased demand for proteins. This thesis focuses on the development of a ne
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b1affacf33e5570f068e45c34a2ee60f
https://tel.archives-ouvertes.fr/tel-03119877/file/79812_POTIN_2019_archivage.pdf
https://tel.archives-ouvertes.fr/tel-03119877/file/79812_POTIN_2019_archivage.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.