Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Potin, François"'
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies June 2018 47:292-300
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Potin, François
Publikováno v:
Biotechnologies. Université Bourgogne Franche-Comté, 2019. Français. ⟨NNT : 2019UBFCK076⟩
Plant proteins are a coherent option to feed the planet while limiting global warming. Common proteins (wheat, soya and maize) will soon no longer be sufficient to meet the increased demand for proteins. This thesis focuses on the development of a ne
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b1affacf33e5570f068e45c34a2ee60f
https://tel.archives-ouvertes.fr/tel-03119877/file/79812_POTIN_2019_archivage.pdf
https://tel.archives-ouvertes.fr/tel-03119877/file/79812_POTIN_2019_archivage.pdf
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Jan2022, Vol. 57 Issue 1, p436-446, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Vingtième Siècle; jan-mar2018, Issue 137, p23-32, 10p
Autor:
Hartog, François
Publikováno v:
Vingtième Siècle. Revue d'histoire, 2018 Jan 01(137), 23-32.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26541440
Autor:
Gobet, Angélique, Barbeyron, Tristan, Matard-Mann, Maria, Magdelenat, Ghislaine, Vallenet, David, Duchaud, Eric, Michel, Gurvan
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology; 11/22/2018, pN.PAG-N.PAG, 16p
Autor:
Paul Servais, Françoise Mirguet
Les archives ont changé. Les gestionnaires de celles-ci doivent relever les défis de cette évolution. Trente-cinq d'entre eux issus de tous les milieux professionnels ont accepté de partager leurs réflexions, en fonction de leur(s) expérience(s