Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Pothoulaki M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barcellos, Marcia Dutra de, Kugler, Jens O., Grunert, Klaus G., Van Wezemael, Lynn, Pothoulaki, M., Ueland, Oydis, Verbeke, Wim
Publikováno v:
de Barcellos, M D, Kügler, J O, Grunert, K G, Van Wezemael, L, Pothoulaki, M, Ueland, Ø & Verbeke, W 2009, ' European consumers' acceptance and rejection of novel beef technologies : A qualitative study ', Paper presented at 3rd International European Forum on System Dynamics and Innovation in Food Networks, Igls/Innsbruck, Austria, 16/02/2009-20/02/2009 .
As part of ProSafeBeef, an integrated research project funded by the European Commission, the present qualitative study was carried out with European consumers to obtain insights into their acceptance or rejection of eight selected novel beef product
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0ce924ad6776fa0419571275434552a2
https://pure.au.dk/portal/da/publications/european-consumers-acceptance-and-rejection-of-novel-beef-technologies(96799130-0350-11de-b88e-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/european-consumers-acceptance-and-rejection-of-novel-beef-technologies(96799130-0350-11de-b88e-000ea68e967b).html
Autor:
Barcellos, Marcia Dutra De, Kugler, Jens O., Grunert, Klaus G., Van Wezemael, Lynn, Pothoulaki, M., Ueland, Oydis, Verbeke, Wim
As part of ProSafeBeef, an integrated research project funded by the European Commission, the present qualitative study was carried out with European consumers to obtain insights into their acceptance or rejection of eight selected novel beef product
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5fabc43824de05990e5f119b23746e1e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.