Zobrazeno 1 - 10
of 116
pro vyhledávání: '"Potential probiotic"'
Autor:
Ha-Anh Nguyen, Thao Tran P., Hang Thuy Dam, Hai Van Nguyen, Thanh Ha Le, Phu-Ha Ho, Nguyen Lan Huong
Publikováno v:
Journal of Genetic Engineering and Biotechnology, Vol 22, Iss 3, Pp 100404- (2024)
Background: Supplementing probiotics in livestock feed is increasing due to concerns over the potential harm caused by antibiotics and other chemical growth promoters. Several Bacillus sp. have been used as probiotic supplements for livestock. In thi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/747e2b0600674e01825ba347cf434e10
Autor:
Nshimiyimana Sylvere, Apon Zaenal Mustopa, Sri Budiarti, Lita Meilina, Ai Hertati, Ira Handayani
Publikováno v:
Journal of Genetic Engineering and Biotechnology, Vol 21, Iss 1, Pp 1-12 (2023)
Abstract Background Probiotics are live microorganisms that provide beneficial effects on the host’s health when exploited in adequate amounts. This study aimed at carrying out whole-genome sequence analysis and in vitro potential probiotic charact
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8fa303d3e97d43b1be002e4c1c02c673
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 5, Pp 3703-3715 (2022)
ABSTRACT: Kefir is a fermented dairy product with well recognized probiotic properties. Recently, consumer interest in fermented products with probiotic microorganisms has increased due to the accumulating evidence of the effects of kefir microorgani
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e3995766c674fc098f087b7f3f5364c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Raquel González-Vázquez, Eduardo Zúñiga-León, Edgar Torres-Maravilla, Martha Leyte-Lugo, Felipe Mendoza-Pérez, Natalia C. Hernández-Delgado, Ricardo Pérez-Pastén-Borja, Alejandro Azaola-Espinosa, Lino Mayorga-Reyes
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 10, Iss 11, p 2100 (2022)
Bifidobacteria have been investigated due to their mutualistic microbe–host interaction with humans throughout their life. This work aims to make a biochemical and genomic characterization of Bifidobacterium pseudocatenulatum JCLA3. By multilocus a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d37f8e254238474382a7034f01098d0a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.