Zobrazeno 1 - 10
of 108
pro vyhledávání: '"Potapova M"'
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 49, Iss 4, Pp 531-544 (2019)
Introduction. Bread and bakery are products of mass consumption. However, bread can hardly be considered as a perfectly balanced healthy product. To improve the quality of bread and bakery products, it is necessary to develop new formulations of baki
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c4cc4c4720494ec98e792d2595ba1eb9
Publikováno v:
Hortus Botanicus, Vol 4, Iss 1 (2007)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28283f4877f242539a8103f4ac1731b0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lavrov, K. V., Grechishnikova, E. G., Shemyakina, A. O., Mungarro, A. H. Bernal, Potapova, M. S., Derbikov, D. D., Yanenko, A. S.
Publikováno v:
Applied Biochemistry & Microbiology; Dec2023, Vol. 59 Issue 9, p1168-1176, 9p
Autor:
Sanzhiev, A. N.1 (AUTHOR), Potapova, M. I.1 (AUTHOR), Krasnokutskaya, E. A.1 (AUTHOR) eak@tpu.ru, Filimonov, V. D.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Russian Journal of Organic Chemistry. Jun2020, Vol. 56 Issue 6, p1023-1028. 6p. 1 Diagram, 2 Charts.
Autor:
Kociolek, J. P., Balasubramanian, K., Blanco, Stéphane, Coste, Michel, Ector, L., Liu, Y., Kulikovskiy, M., Ludwig, T., Lundhom, N., Potapova, M., Rimet, Frédéric, Sabbe, K., Sala, S., Sar, E., Taylor, J., Van De Vijver, B., Wetzel, C. E., Williams, D. M., Witkowski, A., Witkowski, J., Vandepitte, L., Decock, W., Vanhoorne, B.
Publikováno v:
Phycologia
IPC 12 International Organization Committee
IPC 12 International Organization Committee, 2017, Szczecin, Poland
IPC 12 International Organization Committee
IPC 12 International Organization Committee, 2017, Szczecin, Poland
International audience; Names are an important reference for all aspects of Biology, Paleontology, Medicine and many other applications. Nomenclatural databases have been developed to document and identify names that have already been established, as
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::48ee9bec84ab7d9b7035928e88e6e987
https://hal.inrae.fr/hal-02738074
https://hal.inrae.fr/hal-02738074
Autor:
Kociolek, J.P., Balasubramanian, K., Blanco, Stéphane, Coste, Michel, Ector, L., Liu, Y., Kulikovskiy, M., Ludwig, T., Lundhom, N., Potapova, M., Rimet, Frédéric, Sabbe, Koen, Sar, E., Taylor, J., Van De Vijver, B., Wetzel, C.E., Williams, D.M., Witkowski, Anne, Witkowski, J., Vandepitte, L., Decock, W., Vanhoorne, B.
Publikováno v:
Phycologia
Phycologia, International Phycological Society, 2017, 56 (4), pp.102-103
Phycologia, International Phycological Society, 2017, 56 (4), pp.102-103
International audience; Catalogue of diatom names resurrected: diatombase will be the new authority resource for diatom names and more.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3727e0bc4a85a822b144cea358ccd058
https://hal.inrae.fr/hal-02606635
https://hal.inrae.fr/hal-02606635
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.