Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Pot-honey"'
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 8, p 926 (2024)
Alzheimer’s disease (AD) poses a major worldwide health challenge because of its profound impact on cognitive abilities and overall well-being. Despite extensive research and numerous clinical trials, therapeutic options remain limited. Our study a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99e27c78b4e444579dc436ed249241f0
Publikováno v:
Ingeniería e Investigación, Vol 43, Iss 3, Pp e103232-e103232 (2023)
The availability of data on physicochemical properties is crucial to direct efforts towards identifying the quality standards of the Neotropical stingless bee Melipona beecheii’s pot-honey. In this vein, other properties apart from those typically
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7169bd4f8b44fff84e872c20e383498
Autor:
Fausto Sebastián Cabezas-Mera, María Belén Atiencia-Carrera, Irina Villacrés-Granda, Adrian Alexander Proaño, Alexis Debut, Karla Vizuete, Lorena Herrero-Bayo, Ana M. Gonzalez-Paramás, Francesca Giampieri, Reinier Abreu-Naranjo, Eduardo Tejera, José M. Álvarez-Suarez, António Machado
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 7, Iss , Pp 100543- (2023)
Biofilms are associated with infections that are resistant to conventional therapies, contributing to the antimicrobial resistance crisis. The need for alternative approaches against biofilms is well-known. Although natural products like stingless be
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f0a5265742844a5a43eafaee3a10bba
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Milena Popova, Dessislava Gerginova, Boryana Trusheva, Svetlana Simova, Alfred Ngenge Tamfu, Ozgur Ceylan, Kerry Clark, Vassya Bankova
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 5, p 997 (2021)
Recently, the honey and propolis of stingless bees have been attracting growing attention because of their health-promoting properties. However, studies on these products of African Meliponini are still very scarce. In this preliminary study, we anal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b8b66fc93024fa1aa9ad7443b032d15
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vassya Bankova, Boryana Trusheva, Alfred Ngenge Tamfu, Dessislava Gerginova, Milena Popova, Ozgur Ceylan, Svetlana Simova, Kerry Clark
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 997, p 997 (2021)
Foods
Volume 10
Issue 5
Foods
Volume 10
Issue 5
Recently, the honey and propolis of stingless bees have been attracting growing atten-tion because of their health-promoting properties. However, studies on these products of African Meliponini are still very scarce. In this preliminary study, we ana