Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Potůček, František"'
Publikováno v:
In Journal of King Saud University - Engineering Sciences April 2019 31(2):114-121
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The aim of this paper was to investigate the influence of the wash liquid temperature on the displacement washing efficiency of unbeaten unbleached kraft coniferous pulp. The simple axially dispersed plug flow model comprising one dimensionless crite
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1512::af9d3d1491c4fa3d55344efbb3f1cd1c
https://hdl.handle.net/10195/74756
https://hdl.handle.net/10195/74756
Displacement washing of spruce sulphite and kraft pulps was simulated using a laboratory washing cell. Geometrical properties of pulp fibres, as well as intrinsic properties of spent red and black liquors were determined. The sulphite spruce pulp bed
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1512::a450b1351781da7ca21d198f5eb51d67
https://hdl.handle.net/10195/72666
https://hdl.handle.net/10195/72666
Using a laboratory displacement washing cell, kraft long fibre softwood and short fibre hardwood pulps cooked from spruce and a blend of deciduous woods, respectively, were subjected to displacement washing with water as a wash liquid. Based on the w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1512::1e8913b8ee7ab20ce0d4d07c93fe05eb
https://hdl.handle.net/10195/72665
https://hdl.handle.net/10195/72665
Autor:
Potůček, František, Říhová, Martina
Soda pulp cooked from rapeseed straw was subjected to the totally chlorine-free bleaching using hydrogen peroxide and peractic acid as bleaching agents. The five-stage bleaching sequence, Q1Q2EPPaaP, containing two chelation stages, as well as four-s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1512::b6511da77fbba829b36efc2c13130ffb
https://hdl.handle.net/10195/72667
https://hdl.handle.net/10195/72667
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.