Zobrazeno 1 - 10
of 124
pro vyhledávání: '"Pot, Gerda K"'
Autor:
Schepers, Lara, Jans, Inez, Pot, Gerda K., Smilde, Arend-Jan, Hofstra, Julia M., de Roos, Nicole M.
Publikováno v:
In Journal of Renal Nutrition September 2024 34(5):454-462
Autor:
Longo, Giana Zarbato, Ordaz, Karla Diaz, da Silva, Danielle Cristina Guimarães, Hinnig, Patrícia de Fragas, Roberto, Denise Miguel Teixeira, Reinert, Camile, Pot, Gerda K., Palla, Luigi
Publikováno v:
In Nutrition June 2022 98
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Reinders, Machiel J., van Lieshout, Lilou, Pot, Gerda K., Neufingerl, Nicole, van den Broek, Eva, Battjes-Fries, Marieke, Heijnen, Joris
Publikováno v:
In Appetite 1 April 2020 147
Autor:
Chong, Marvin Y., Eussen, Simone J. P. M., van Roekel, Eline H., Pot, Gerda K., Koster, Annemarie, Breukink, Stéphanie O., Janssen-Heijnen, Maryska L. G., Keulen, Eric T. P., Stehouwer, Coen D. A., Weijenberg, Matty P., Bours, Martijn J. L.
Publikováno v:
British Journal of Nutrition; 4/14/2024, Vol. 131 Issue 7, p1166-1180, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pot, Gerda K.1,2 g.pot@louisbolk.nl
Publikováno v:
Nutrition Bulletin. Jun2021, Vol. 46 Issue 2, p114-119. 6p. 1 Diagram.
Publikováno v:
Chronobiology International 39 (2022) 7
Chronobiology International, 39(7), 991-1000
Chronobiology International, 39(7), 991-1000
Chrono-nutrition is an emerging field of research that includes three aspects of time: (1) regularity, (2) frequency, and (3) clock time. Due to the COVID-19 pandemic and the implemented lockdown, daily routines were disrupted, which presented a uniq
Autor:
Lehmann, Ulrike, Gjessing, Hanne Rosendahl, Hirche, Frank, Mueller-Belecke, Andreas, Gudbrandsen, Oddrun Anita, Ueland, Per Magne, Mellgren, Gunnar, Lauritzen, Lotte, Lindqvist, Helen, Hansen, Anita Lill, Erkkilä, Arja T, Pot, Gerda K, Stangl, Gabriele I, Dierkes, Jutta *
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition October 2015 102(4):837-847
Publikováno v:
In Clinical Nutrition July 2023 42(7):1240-1242