Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"Postollec P"'
Autor:
Ramzi Timoumi, Prince Amaniampong, Aurelie Le Postollec, Michel Dobrijevic, Guillaume Rioland, Brian Gregoire, Pauline Poinot, Claude Geffroy Rodier
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 103, Iss , Pp 106775- (2024)
The study of organic molecules in meteorite and return samples allows for the understanding of the chemistry that undergoes in our Solar System. The present work aims at studying ultrasound assisted extraction technique as effective extraction method
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cbb6f150b8ad46f38473f4561862e57b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mélanie Martignon, Christine Burel, Maryse Guinebretière, Gilbert Postollec, Didier Huonnic, Eric Boilletot, Virginie Michel, Thierry Gidenne
Publikováno v:
World Rabbit Science, Vol 30, Iss 2, Pp 119-130 (2022)
This study aimed to determine how rabbits’ feeding and drinking behaviour was influenced by a feed restriction programme, and how performance and the morphometry of the digestive tract and lymphoid organs were influenced. At weaning (28 d old), 432
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7675a477e3848e6b0164228931c2300
Autor:
Nassima Didouh, Rachid Achek, Francesco Celandroni, Emilia Ghelardi, Diletta Mazzantini, Florence Postollec, Boumediene Moussa-Boudjemaa, L. Irène I. Ouoba, Herbert Tomaso, Jörg Linde, Hosny El-Adawy
Publikováno v:
Journal of Food Quality, Vol 2023 (2023)
Bacillus cereus is a ubiquitous spore-forming bacterium causing food spoilage. In this study, seventeen B. cereus were isolated from dairy processing equipment in Algeria and characterized. The pathogenic potential genes encoding hemolysin, nonhaemol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a318561e01e9461299a69c380311604f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mariaelena Di Biase, Yvan Le Marc, Anna Rita Bavaro, Palmira De Bellis, Stella Lisa Lonigro, Paola Lavermicocca, Florence Postollec, Francesca Valerio
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Bacterial strains belonging to Lacticaseibacillus paracasei species are generally used as starters in food fermentations and/or as probiotics. In the current study, the growth cardinal parameters of four L. paracasei strains (IMPC2.1, IMPC4.1, P40 an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/14b2c594894a49c8b39bf6b0ed353684
Publikováno v:
World Rabbit Science, Vol 29, Iss 1, Pp 1-10 (2021)
The impact of a challenge with moderately pathogenic Escherichia coli O128:C6 on the digestive physiology and gut bacterial community of growing rabbits under two feeding programmes was analysed. Upon weaning (28 d old), 180 rabbits were allocated to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27e69c97f73e4b1db0f1dd7ee66ebb7a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.