Zobrazeno 1 - 10
of 941
pro vyhledávání: '"Postharvest decay"'
Autor:
Yanli Zheng, Yunbin Jiang, Xiangzheng Yang, Zhiqiang Fu, Zhiyong Zhao, Xihong Li, Kejing Yang, Xiaoyu Jia
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101972- (2024)
The aim of this study was to explore the effect of periodical negative air ions (NAI) on the quality of ‘Fuji’ apple fruit after treatment at 0, 30, 60, and 90 min every 4 weeks. NAI for 60 min decreased weight loss, mitigated decay, and maintain
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b5ac3917ee343ff814a592d025ced72
Publikováno v:
South African Journal of Science, Vol 120, Iss 1/2 (2024)
Tomatoes are an important and versatile crop with a short shelf life. Postharvest losses due to fruit decay and handling are reportedly as high as 30–50% globally; therefore, the agricultural sector would benefit from solutions that target the pres
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe52ebfb0f9144199563ca7b218c6fd3
Autor:
Asmaa Mziouid, Bouchra Chebli, Mohamed Berrabah, Safaâ Bounimi, Niama Heimeur, Hicham Chebli, Rachid Salghi, James Nicholas Furze, Ghita Ait Baddi, El Hassan Mayad
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 26, Iss 4, Pp 198-209 (2022)
Description of the subject. Raspberries and strawberries are highly perishable due to postharvest fungal development. Numerous studies have shown that essential oils can be promising biopesticides for maintaining the quality of fresh fruit during pos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce2281a2e31d4444bd575befbd2ff345
Autor:
Congcong Gao, Yang Zhang, Huimin Li, Qi Gao, Yudou Cheng, Solabomi Olaitan Ogunyemi, Junfeng Guan
Publikováno v:
BMC Microbiology, Vol 22, Iss 1, Pp 1-12 (2022)
Abstract Background Fruit bagging is an effective technique for fruit protection in the orchard management. Bagging can create a micro-environment for fruit growth and affect fruit quality during storage, in which the diversity of microorganisms may
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/921576043d384f8b802680b93fcfbfd9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 6, Pp 109-117 (2022)
To analyze the inhibitory mechanism of Sanxiapeptin on the main postharvest spoilage fungus P. digitatum of citrus fruits, the morphology responded to Sanxiapeptin was observed by microscopy. The cell wall protective agent sorbitol and cell membrane
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55ee7fea32804018b1d38cd9212424e2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.