Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Postharvest browning"'
Publikováno v:
Chemical and Biological Technologies in Agriculture, Vol 10, Iss 1, Pp 1-13 (2023)
Abstract The surface color of cigar tobacco leaves (CTLs) is largely determined by the browning response and is one of the most important quality traits affecting consumer preferences. The physiological changes and metabolic network of browning in CT
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da3cdeeb6e774ca4b538bae92760d718
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Rambutan is a famous tropical fruit with a unique flavor and considerable economic value. However, the high vulnerability to postharvest browning leads to a short shelf life of rambutan fruit. Melatonin (MT) is an excellent bioactive molecule that po
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da2737bb51d244cbb2cd54764e42339f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.