Zobrazeno 1 - 10
of 623
pro vyhledávání: '"Post-mortem metabolism"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Katja Rosenvold, Robyn D. Warner, Robin H. Jacob, M. B. McDonagh, Tim Plozza, Craige Trenerry, Simone Rochfort
Publikováno v:
Meat Science. 108:155-164
The aim of this experiment was to use metabolomic techniques to investigate the energy metabolism in lamb M. longissimus thoracis et lumborum subjected to very fast chilling (VFC) post-mortem. The tissue was prepared by 2 different operators and subj
Autor:
Dadgar, Samira
Several studies were designed to investigate effect of cold winter transportation on broiler meat quality and physiological parameters. The first study assessed the effect of microclimate environment during winter transportation (-27 to +11ºC) from
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Meat Science
Meat Science, Elsevier, 2002, 62 (4), pp.429-437. ⟨10.1016/S0309-1740(02)00034-7⟩
Meat Science, Elsevier, 2002, 62 (4), pp.429-437. ⟨10.1016/S0309-1740(02)00034-7⟩
International audience; Forty-eight castrated F-2 offspring of Pietrain and Large White pigs were allocated to a 3 x 2 factorial design in order to study the interactive effect of halothane genotype (NN, Nn and nn) and pre-slaughter treatment [referr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0dc548f5bf7b0ffcf83e82dd098cf88f
https://hal.inrae.fr/hal-02680363
https://hal.inrae.fr/hal-02680363
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fernandez, Xavier, Sante-Lhoutellier, Veronique, Baéza, Elisabeth, Le Bihan-Duval, Elisabeth, Berri, Cécile, Rémignon, Hervé, BABILE, R., Le Pottier, G., Millet, Nicole, Berge, Philippe, Astruc, Thierry
Publikováno v:
British Poultry Science
British Poultry Science, Taylor & Francis, 2001, 42, pp.462-469
British Poultry Science, Taylor & Francis, 2001, 42, pp.462-469
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ab35dc48a30ecfa32b5564b35577d671
https://hal.inrae.fr/hal-02681087
https://hal.inrae.fr/hal-02681087
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.