Zobrazeno 1 - 10
of 1 316
pro vyhledávání: '"Post-fermented"'
B-Type Fumonisins in Post-Fermented Tea: Occurrence and Consumer Dietary Exposure in Guangxi, China.
Autor:
Qiu, Taotao1 (AUTHOR) gxqiutaotao@163.com, Zhu, Jialin1 (AUTHOR) shengmeizhao123@163.com, Zhang, Huayi1 (AUTHOR), Xu, Biyun1 (AUTHOR), Guo, Yanju1 (AUTHOR), Li, Jingrong1 (AUTHOR), Xu, Xin1 (AUTHOR), Peng, Fenglin1 (AUTHOR), Liu, Weiguo1 (AUTHOR), Zhao, Shengmei1 (AUTHOR), Yin, Zuocheng1 (AUTHOR), Mao, Shihong2 (AUTHOR) glmsh@glut.edu.cn
Publikováno v:
Toxins. Sep2023, Vol. 15 Issue 9, p534. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kongbantad, Jaruwan1 (AUTHOR), Takagi, Hiroshige2 (AUTHOR), Tamura, Hirotoshi1 (AUTHOR), Takata, Goro1 (AUTHOR) takata.goro@kagawa‐u.ac.jp, Yokota, Natsumi1 (AUTHOR), Fukui, Chika1 (AUTHOR), Khanongnuch, Chartchai3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2022, Vol. 46 Issue 12, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Taotao Qiu, Huayi Zhang, Hongtao Lei, Lin Zhang, Yaqiong Zhang, Xing Shen, Biyun Xu, Jialin Zhu, Wentao Xiao, Jixu Zheng, Jiahong Chen
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 24, p 4478 (2023)
Post-fermented tea (PFT) is one of the most commonly consumed beverages worldwide. Rapid microbial growth and significant changes in the microbial composition of PFT during processing and storage pose a potential risk of contamination with mycotoxins
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f68bd0bfc84f43308d79c72ca4aa8c7a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Masanori Horie, Hitoshi Iwahashi
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 10, p 876 (2023)
Post-fermented tea is a beverage or food made by fermenting tea leaves with microorganisms. Four types of post-fermented tea are traditionally produced in Japan. Three of these post-fermented teas are produced by lactic acid fermentation in the Shiko
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eba720ae7be34c84a1b8063b54d4b759
Autor:
Taotao Qiu, Jialin Zhu, Huayi Zhang, Biyun Xu, Yanju Guo, Jingrong Li, Xin Xu, Fenglin Peng, Weiguo Liu, Shengmei Zhao, Zuocheng Yin, Shihong Mao
Publikováno v:
Toxins, Vol 15, Iss 9, p 534 (2023)
Post-fermented tea (PFT), a commonly consumed beverage worldwide, is characterized by the rapid growth of its microbial groups and the substantial changes they undergo. Consequently, PFT may contain mycotoxins such as B-type fumonisins (FBs). This st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e2cbaba7ecf4d228857e5cc4164961b
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Non-post fermented Shuidouchi is a Chinese spontaneously fermented soybean food with multifunctionality in human health. The functionality and safety of this plant-based food will be affected by the microorganisms during fermentation. In this study,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/64e87ebb534a4936a4ed3a6f5a35e125