Zobrazeno 1 - 10
of 199
pro vyhledávání: '"Post-fermentation"'
Publikováno v:
Journal of Veterinary and Animal Sciences, Vol 54, Iss 1, Pp 252-256 (2023)
Post fermentation acidification is defined as the development of acidity past the desired level of fermentation or acid development. Effect of thermization at 65oC for different periods (30 sec, 60 sec, 2 min and 5 min) on post fermentation acidifica
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/48a4521a74bd485abb91c603c65367e3
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 2, Pp 195-203 (2023)
In order to improve the quality stability of bacterial-type douchi during industrial production, four different varieties of soybean (LS, DBL, DBS and BS) were used to make bacterial-type douchi, and the modified Gompertz equation was used to fit the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b4479da3ae0448568d3f9d22b4fe64bb
Autor:
Piotr Dziugan, Zdzisława Romanowska-Duda, Krzysztof Piotrowski, Weronika Cieciura-Włoch, Hubert Antolak, Krzysztof Śmigielski, Michał Binczarski, Izabela Witońska, Jaroslaw Domanski
Publikováno v:
BioResources, Vol 18, Iss 1, Pp 317-336 (2022)
Industrial production of biogas offers a way to manage distillery leachate. The waste is usually subjected to anaerobic digestion for producing biogas. However, the effluent from anaerobic processes has high chemical oxygen demand (COD) and is harmfu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/379f4af86da544a18a954b119b27a8a0
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 7, p 1644 (2024)
Antibiotics in animal production are widely used around the world for therapeutic and preventive purposes, and in some countries, they still serve as antibiotic growth stimulants. Regardless of the purpose of using antibiotics in livestock, they may
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7ece74ecfc74cd58e57b0467d346250
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 1, p 36 (2024)
The relationship between climate change and viticulture has become increasingly apparent in recent years. Rising temperatures have been a critical factor in early grape ripening. This, in turn, has led to wines with imbalanced acidity and, more impor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/879a6e15e9dd4c0ea1d4c5976b6a6a61
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 5, Pp 114-120 (2022)
In order to investigate the nutritional composition and volatile substances of yak milk after fermentation and post-fermentation, the changes of nutrients and volatile substances of yak milk, fermented yak milk and post-fermented yak milk were measur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c76f3b54962f4141b394c60217f26e36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.