Zobrazeno 1 - 10
of 6 659
pro vyhledávání: '"Post-fermentation"'
Autor:
Kanabus, Joanna1 (AUTHOR) joanna.kanabus@ibprs.pl, Bryła, Marcin1 (AUTHOR) marek.roszko@ibprs.pl, Kycia, Katarzyna2 (AUTHOR) katarzyna.kycia@ibprs.pl, Markowska, Joanna3 (AUTHOR) joanna.markowska@ibprs.pl, Roszko, Marek1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Nov2024, Vol. 29 Issue 21, p5056. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Herman, Anna1 (AUTHOR) anna.herman@pw.edu.pl, Matulewicz, Olga1 (AUTHOR), Korzeniowska, Eliza1 (AUTHOR), Herman, Andrzej Przemysław2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. May2024, Vol. 25 Issue 10, p5510. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 113 (2024)
This study presents a green approach for synthesizing antimicrobial bacterial cellulose-silver nanoparticles (BC/AgNPs) utilizing the residual sugar-containing post-fermentation solution (4.05 g/L) as a reducing agent. The treated post-fermentation s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d823750e56644c32b7af4e8831c66027