Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"Post-acidification"'
Autor:
Xiaohui Zhang, Yuanrong Zheng, Changyu Zhou, Jinxuan Cao, Yifeng Zhang, Zhen Wu, Daodong Pan, Zhendong Cai, Qiang Xia
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 105, Iss , Pp 106857- (2024)
This work investigated the effects of the combined use of thermosonication-preconditioned lactic acid bacteria (LAB) with the addition of ultrasound-assisted pineapple peel extracts (UU group) on the post-acidification potential, physicochemical and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1f1f4583370d4b9d9a907ca36fdecde4
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 7, Pp 234-240 (2023)
Post-acidification is one of the most important factors affecting the sensory quality, flavor characteristics and stability of yogurt during shelf-life. Non-thermal treatments are novel methods to control post-acidification, which can maintain the or
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d2f54f2a2a3c497fbd3f185e308a9850
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yingxue Yue, Song Wang, Xiuli Lv, Chengfeng Wang, Baofeng Xu, Lijun Ping, Jiayao Guo, Xuetong Li, Smith Etareri Evivie, Fei Liu, Bailiang Li, Guicheng Huo
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 2, Pp 1058-1071 (2022)
ABSTRACT: In recent years, yogurt has been one of the most popular fermented dairy products and is sold worldwide. In this study, pH and titrated acid changes of 4 strains of Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus fermented milk during storage wer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3e797cbacbe4d8bb9064ce5708b3c55
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 10 (2022)
Direct vat-set starter cultures are the key ingredient for the production of fermented dairy products. The characteristics of the strains used for fermentation determine the fermentation time, texture and flavor of the fermented milk products. In thi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c078a018ed89425fa83685578ec163c8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.