Zobrazeno 1 - 10
of 101
pro vyhledávání: '"Posadzka Z"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pycia K; Department of Food Technology and Human Nutrition, Institute of Food Technology, College of Natural Science, University of Rzeszow, Zelwerowicza Street 4, 35-601 Rzeszow, Poland., Kaszuba J; Department of Food Technology and Human Nutrition, Institute of Food Technology, College of Natural Science, University of Rzeszow, Zelwerowicza Street 4, 35-601 Rzeszow, Poland., Posadzka Z; Department of Food Technology and Human Nutrition, Institute of Food Technology, College of Natural Science, University of Rzeszow, Zelwerowicza Street 4, 35-601 Rzeszow, Poland., Juszczak L; Department of Food Analysis and Evaluation of Food Quality, University of Agriculture in Krakow, Balicka Street 122, 30-149 Krakow, Poland.
Publikováno v:
Polymers [Polymers (Basel)] 2023 Apr 13; Vol. 15 (8). Date of Electronic Publication: 2023 Apr 13.
Autor:
Adamczyk G; Department of Food Technology and Human Nutrition, Institute of Food Technology and Nutrition, University of Rzeszow, Zelwerowicza Street 4, 35-601 Rzeszow, Poland., Posadzka Z; Department of Food Technology and Human Nutrition, Institute of Food Technology and Nutrition, University of Rzeszow, Zelwerowicza Street 4, 35-601 Rzeszow, Poland., Witczak T; Department of Engineering and Machinery for Food Industry, Faculty of Food Technology, University of Agriculture in Krakow, Balicka Street 122, 30-149 Krakow, Poland., Witczak M; Department of Engineering and Machinery for Food Industry, Faculty of Food Technology, University of Agriculture in Krakow, Balicka Street 122, 30-149 Krakow, Poland.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Jan 27; Vol. 12 (3). Date of Electronic Publication: 2023 Jan 27.
Autor:
Kaszuba J; Department of Food Technology and Human Nutrition, Institute of Food Technology and Nutrition, College of Natural Sciences, University of Rzeszow, Zelwerowicza 4 St., 35-601 Rzeszow, Poland., Kapusta I; Department of Food Technology and Human Nutrition, Institute of Food Technology and Nutrition, College of Natural Sciences, University of Rzeszow, Zelwerowicza 4 St., 35-601 Rzeszow, Poland., Posadzka Z; Department of Food Technology and Human Nutrition, Institute of Food Technology and Nutrition, College of Natural Sciences, University of Rzeszow, Zelwerowicza 4 St., 35-601 Rzeszow, Poland.
Publikováno v:
Molecules (Basel, Switzerland) [Molecules] 2021 Jan 21; Vol. 26 (3). Date of Electronic Publication: 2021 Jan 21.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gaviley, Olena V.1 (AUTHOR) elena.gaviley@gmail.com, Katerynych, Oleg O.1,2 (AUTHOR) katerinich@ukr.net, Ionov, Igor A.3 (AUTHOR) ionov.igor2013@gmail.com, Dekhtiarova, Olena O.4 (AUTHOR) elena.dekhtiarova@gmail.com, Griffin, Darren K.5 (AUTHOR) d.k.griffin@kent.ac.uk, Romanov, Michael N.5 (AUTHOR) m.romanov@kent.ac.uk
Publikováno v:
Encyclopedia. Mar2024, Vol. 4 Issue 1, p395-414. 20p.