Zobrazeno 1 - 10
of 514
pro vyhledávání: '"Portolano, B."'
Autor:
Miglior, F., author, Pinotti, L., author, Boyle, L., author, Kenny, D., author, Lee, M., author, De Marchi, M., author, Cadavez, V.A.P., author, Millet, S., author, Evans, R., author, Veldkamp, T., author, Pastell, M., author, Pollott, G., author, Spoolder, H., author, Tolone, M., author, Mohammadi, H., author, Farahani, A.H.K., author, Moradi, M.H., author, Mastrangelo, S., author, Di Gerlando, R., author, Sardina, M.T., author, Scatassa, M.L., author, Portolano, B., author
Publikováno v:
Book of Abstracts of the 73rd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science. :500-500
Autor:
Chessari G., Criscione A., Tolone M., Bordonaro S., Rizzuto I., Riggio S., Macaluso V., Moscarelli A., Portolano B., Sardina M. T., Mastrangelo S.
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science. 10
Among livestock species, sheep have played an early major role in the Mediterranean area. Italy has a long history of sheep breeding and, despite a dramatic contraction in numbers, still raise several local populations that may represent a unique sou
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Livestock Science June 2013 154(1-3):60-63
Publikováno v:
In Livestock Science February 2013 151(2-3):134-139
In recent years consumers prefer genuine, tasty, protein-rich, low in fat and cholesterol products. The Cinisara cow is a dairy Sicilian autochthonous breed, reared in the western part of the isle according to the traditional livestock system, based
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::740cb73d385961dd6df8925d4dad05bd
http://hdl.handle.net/10447/362287
http://hdl.handle.net/10447/362287
Publikováno v:
In Livestock Science 2007 110(3):273-279
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.