Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Porto, T. S."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nascimento, T. P., Silva, J. M., Sales, A. E., Oliveira, V. M., Costa, R. M. P. B., Campos Takaki, G. M., Porto, C. S., Porto, T. S., Porto, A. L. F., Converti, Attilio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3710::a57d7f05e0a24903001283a19dad0191
http://hdl.handle.net/11567/858296
http://hdl.handle.net/11567/858296
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maciel, M. H. C., Ottoni, C. A., Herculano, P. N., Porto, T. S., Porto, Ana L. F., Santos, C., Lima, Nelson, Moreira, K. A., Motta, Cristina Souza
Pectinases, or pectinolytic enzymes, are naturally produced by plants, filamentous fungi, bacteria and yeasts. The pectinases are of great importance to clarify and reduce viscosity in fruit juices, improving and increasing tbe filtration efficiency.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______307::0864ecb64845852a6d7148c972e9b2fb
https://hdl.handle.net/1822/34887
https://hdl.handle.net/1822/34887