Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"Porto, Ana L. F."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Costa‐Junior, Romualdo B., Brandão‐Costa, Romero M. P., Albuquerque, Wendell W. C., Batista, Juanize M. S., Pedrosa, Raquel B., Porto, Ana L. F.
Publikováno v:
Bioelectromagnetics; Feb2020, Vol. 41 Issue 2, p113-120, 8p
Autor:
Nascimento, Thiago Pajeú, Sales, Amanda Emmanuelle, Porto, Camila Souza, Brandão, Romero Marcos Pedrosa, Takaki, G. M. Campos, Teixeira, J. A., Porto, Tatiana Souza, Porto, Ana L. F.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Fibrinolytic enzymes have received attention regarding their medicinal potential for thrombolytic diseases, a leading cause of morbidity and mortality worldwide. Various natural enzymes purified from animal, plant and microbial sources have been exte
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::eb1bf697772254c8c9305bbe9132e6bf
https://hdl.handle.net/1822/37561
https://hdl.handle.net/1822/37561
A enzima β-D-frutosiltransferase é responsável pela síntese de FOS (frutooligossacarídeos) a partir de sacarose por reação de transfrutosilação é produzida por diferentes micro-organismos, principalmente por fungos filamentosos. O objetivo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______307::319d007b74bf776c9b8c2e1d35ad5f02
https://hdl.handle.net/1822/38537
https://hdl.handle.net/1822/38537
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.