Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Pork colour"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Conway, Eadaoin, Sweeney, Torres, Dowley, Alison, Rajauria, Gaurav, Vigors, Stafford, Yadav, Supriya, Wilson, Jude, Gabrielli, William, O'Doherty, John V.
Novel feed additives that replace the use of synthetic additives while enhancing pig performance and pork quality are continuously being explored. A complete randomised block design experiment was conducted to examine the effects of the duration of f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1061::79acef7df537de720dc3350720844151
Publikováno v:
South African Journal of Animal Science, Volume: 50, Issue: 1, Pages: 26-37, Published: 2020
Muscle metabolites greatly determine pork quality. However, precise threshold values which indicate its deterioration or improvement are not fully known. This study aimed to determine the influences of pork Longissimus lumborum (LL) glycogen and lact
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alan K. Kelly, Jette Jakobsen, Kirsten G. Dowling, Frank J. Monahan, Karen Galvin, Louise C. Clarke, Aoife Hayes, George L J Hull, Kevin D. Cashman, Gaurav Rajauria, John V. O'Doherty, Sarah K. Duffy
Publikováno v:
Duffy, S K, Kelly, A K, Rajauria, G, Jakobsen, J, Clarke, L C, Monahan, F J, Dowling, K G, Hull, G, Galvin, K, Cashman, K D, Hayes, A & O'Doherty, J V 2018, ' The use of synthetic and natural vitamin D sources in pig diets to improve meat quality and vitamin D content ', Meat Science, vol. 143, pp. 60-68 . https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2018.04.014
This study investigated the effects of synthetic and natural sources of vitamin D biofortification in pig diets on pork vitamin D activity and pork quality. One hundred and twenty pigs (60 male, 60 female) were assigned to one of four dietary treatme
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.