Zobrazeno 1 - 10
of 279
pro vyhledávání: '"Pork Liver"'
Publikováno v:
Пищевые системы, Vol 6, Iss 4, Pp 463-470 (2024)
Express detection of viruses, in particular, norovirus (NoV) and hepatitis A virus (HAV), is becoming an extremely important task for food safety control. This study examines various approaches to recovery of viral particles and methods for RNA extra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b29d4475c6e643e6b3134748b1495a25
Autor:
Narcís Feliu-Alsina, Elena Saguer
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 73, Iss 2, Pp 130-138 (2023)
Pork liver is a by-product generated daily in large quantities due to the high number of pigs slaughtered and its relatively high weight in relation to the carcass weight. However, it is not widely accepted by consumers for direct consumption due to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44f1b5a4997c4ef6971c49a6999a59c2
Autor:
Eva Chatonnat, Mariya Julien, Eric Jubinville, Valérie Goulet-Beaulieu, Nicole Pavio, Julie Jean
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
The Hepatitis E virus is widespread throughout the world and causes sporadic cases of liver disease. In industrialized countries, its transmission is zoonotic, with pigs, deer, and wild boar being major reservoirs. Humans can be infected by ingesting
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe256d1b8f574995ab9bd73e34e486cd
Autor:
WU Bin, ZHANG Gaoqiang, JIANG Yousheng, ZHOU Jian, LIU Yuan, LIN Xiaoshi, PENG Jinling, LI Yunxiu, ZHANG Jianqing
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 34, Iss 2, Pp 327-333 (2022)
ObjectiveTo analyze the levels of dioxin contamination in pork and pork liver from five provinces of China: A, B, C, D, and E, and evaluate the dietary exposure of the population, aiming to provide fundamental data for the future formul
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7545ba0075e42428611346002bd3800
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zuzana Lazárková, Alena Kratochvílová, Richardos Nikolaos Salek, Zdeněk Polášek, Ladislav Šiška, Markéta Pětová, František Buňka
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 12, p 2423 (2023)
The novelty of this study is the investigation of the effect of different heat treatments and, simultaneously, the effect of different fat levels on the quality of pork liver pâtés. Hence, this study aimed to evaluate the effect of heat treatment a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa9a530f57dc43ed8825e84e7c636855
Autor:
Monika Marcinkowska-Lesiak, Kazem Alirezalu, Adrian Stelmasiak, Iwona Wojtasik-Kalinowska, Anna Onopiuk, Arkadiusz Szpicer, Andrzej Poltorak
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 7, p 4464 (2023)
The use of nonthermal air plasma is rapidly becoming a novel technology as an alternative source of nitrites in the meat industry. As egg white is a versatile and cost-effective ingredient commonly used to improve the texture of meat products, the ef
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9adcefdb6bf34dd9898c6259aa4654eb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.