Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Porcelli, Caterina"'
Autor:
Porcelli, Caterina1 (AUTHOR), Kreissl, Johanna1 (AUTHOR), Steinhaus, Martin1 (AUTHOR) martin.steinhaus@tum.de
Publikováno v:
Journal of Labelled Compounds & Radiopharmaceuticals. Sep2020, Vol. 63 Issue 11, p476-481. 6p.
Autor:
Porcelli, Caterina
During incoming goods inspection, chocolate companies occasionally encounter undesirable aroma notes in fermented cocoa. Using molecular sensory science approaches, (−)-geosmin and 3-methyl-1H-indole were identified as critical compounds in moldy-m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______518::3d88f85d974174f82c25235b6fbfaaa0
https://mediatum.ub.tum.de/1658996
https://mediatum.ub.tum.de/1658996
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Jun2023 Supplement 1, Vol. 77, pS2-106-S2-107, 1p