Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"Poppy Seed Oil"'
Autor:
Razaq, Zahara a, Tousif, Muhammad Imran b, ⁎, Noureen, Sajida a, Hussain, Syed Ubaid a, Saleem, Muhammad a, Mehmood Khan, Fahad c, Shaukat, Umer d, ⁎⁎, Riaz, Humayun d, Zengin, Gokhan e, Hashem, Abeer f, Kumar, Ajay g, Abd_Allah, Elsayed Fathi h
Publikováno v:
In Heliyon 15 October 2024 10(19)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hongjiang Li, Yannan Ren, Jianxiang Yan, Meiling Huang, Bolin Zheng, Xiangmin Luo, Suzhen Huang, Siqing Cai
Publikováno v:
Frontiers in Medicine, Vol 9 (2022)
ObjectiveEthiodized poppy seed oil for hysterosalpingography (HSG) is reported to display some therapeutic effect on infertility, but big a sample-size study under real clinical settings is still lacking to verify the speculation. Thus, this real-wor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d5e1343ab598485dbdb382ac682f1591
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Diagnostics, Vol 11, Iss 10, p 1776 (2021)
Background: There is a sparsity of data on the use of ethiodized poppy seed oil (EPO) contrast agent (Lipiodol) in patients. We investigated the safety of EPO in children, adolescents, and some adults for diagnostic and therapeutic interventions. Met
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f1f669650f04cc2bb1400959fce15ef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 11, Iss 3 (2013)
Following a request from the European Commission, the Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS) was asked to deliver an opinion on the safety of “iodized ethyl esters of poppy seed oil” (ethyl esters of iodinated fatty acid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b62e64434ec4e08b04806c9e0fe3a4c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 65, Iss 3, Pp e029-e029 (2014)
The sensory descriptions, aromatic profiles and consumer preferences of poppy seed oils produced from three poppy varieties (ofis3, ofis4, and ofis8) by cold pressing were studied. Roasting and enzyme treatments were applied to the seeds prior to col
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c76b2000c304123945909dc03a3893d