Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Popovska, Olga"'
Autor:
Bektashi Nora Limani, Mladenoska Irina, Popovska Olga, Dimitrovski Darko, Spasevska Hristina, Reka Arianit A., Mašić Slobodan
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 21, Iss 1, Pp 281-3 (2023)
The major bioactive component of black pepper (Piper nigrum) is piperine which has demonstrated beneficial therapeutic properties. The purpose of this research was to investigate the effects of different irradiation doses on the content of piperine i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f5028e32c66242a09edbbc2ce3515378
Autor:
Popovska, Olga1 olga.popovska@unt.edu.mk, Spahija-Mirzo, Genta1 genta.mirzo@unt.edu.mk, Ymeri, Emira1 emira.ymeri@unt.edu.mk, Ganiji, Arjan1 arjan.ganiji@unt.edu.mk
Publikováno v:
South East European Journal of Sustainable Development. 2022, Vol. 6 Issue 1, p72-80. 9p.
Autor:
Ganiji, Arjan1 olga.popovska@unt.edu.mk, Popovska, Olga1
Publikováno v:
Horizons Series B. 2021, Issue 9, p75-82. 8p.
Autor:
Kitanovski, Vladimir1 vladimir.kitanovski@unt.edu.mk, Popovska, Olga1, Hristova, Vesna Karapetkovska2
Publikováno v:
Horizons Series B. Dec2020, Vol. 7, p37-50. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Horizons Series B; 2021, Issue 9, p159-165, 7p
Publikováno v:
Horizons Series B; 2021, Issue 9, p65-73, 9p
Autor:
Popovski, Zoran, Popovska, Olga, Demiri, Sani, Saiti - Musliji, Zimere, Dimovska, Daniela, Sabriu-Haxhijana, Arita, Pollozhani, Azis
Biotechnology is a discipline which is applied in different areas such as: food production and processing, pharmaceutical industry, diagnostics etc. By strengthening of biotechnological education in Macedonia (SBEM) can be improved and modernized thi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2788::d7fa9e961780f275c41e3c623bec2a26
http://eprints.ugd.edu.mk/22082/
http://eprints.ugd.edu.mk/22082/
Publikováno v:
Bulgarian Journal of Agricultural Science; 2021, Vol. 27 Issue 3, p615-624, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.