Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Popovici, Violina"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ghendov-Mosanu, Aliona1 (AUTHOR) aliona.mosanu@tpa.utm.md, Popovici, Violina1 (AUTHOR) violina.popovici@toap.utm.md, Constantinescu, Cristina Gabriela2 (AUTHOR) gabriela.constantinescu@fia.usv.ro, Deseatnicova, Olga1 (AUTHOR) olga.deseatnicova@toap.utm.md, Siminiuc, Rodica1 (AUTHOR) rodica.siminiuc@adm.utm.md, Subotin, Iurie1 (AUTHOR) iurie.subotin@fta.utm.md, Druta, Raisa1 (AUTHOR) raisa.druta@fta.utm.md, Pintea, Adela3 (AUTHOR) apintea@usamvcluj.ro, Socaciu, Carmen3 (AUTHOR) carmen.socaciu@usamvcluj.ro, Sturza, Rodica1 (AUTHOR) rodica.sturza@chim.utm.md
Publikováno v:
Molecules. Apr2023, Vol. 28 Issue 8, p3596. 21p.
Autor:
Capcanari, Tatiana, Covaliov, Eugenia, Chirsanova, Aurica, Popovici, Violina, Radu, Oxana, Siminiuc, Rodica
Publikováno v:
Ukrainian Food Journal; 2023, Vol. 12 Issue 2, p227-239, 13p
Autor:
Popovici, Violina1, Radu, Oxana1, Hubenia, Viacheslav2, Covaliov, Eugenia1, Capcanari, Tatiana1, Popovici, Cristina1 cristina.popovici@toap.utm.md
Publikováno v:
Ukrainian Food Journal. 2019, Vol. 8 Issue 4, p815-827. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
POPOVICI, Violina1 violina.popovici@toap.utm.md, STURZA, Rodica1
Publikováno v:
Food & Environment Safety. 2018, Vol. 17 Issue 1, p32-36. 5p.
EVALUATION OF THE OXIDATIVE STABILITY OF SEA BUCKTHORN (HIPPOPHAE RHAMNOIDES L.) LIPOPHILIC EXTRACTS
Autor:
Popovici, Violina
Publikováno v:
Journal of Engineering Science (Chişinău), Vol XXV, Iss 3, Pp 111-115 (2018)
Food industry more and more tendsto replace the synthetic compounds in foods with natural ones. A safe and effective possibility would be to use biologically active compounds extracted from local natural berries such as sea buckthorn (Hippophae rhamn
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
COVALIOV, EUGENIA, GROSU, CAROLINA, POPOVICI, VIOLINA, CAPCANARI, TATIANA, SIMINIUC, RODICA, RESITCA, VLADISLAV
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati Fascicle VI: Food Technology / Analele Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, Fascicula VI: Tehnologia Produselor Alimentare; 2021, Vol. 45 Issue 2, p62-76, 15p