Zobrazeno 1 - 10
of 860
pro vyhledávání: '"Popov, A.M"'
Autor:
Popov A.M., Valiev R.M.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 460, p 10002 (2023)
The mechanical action of the rods is the most typical and diverse type of their interaction with the barrier. This variety is associated with those physical phenomena that occur during penetration of the barrier rod, for example, destruction of the p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d783d1361e140c48862495346cc12d0
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 6, Iss 1, Pp 172-181 (2018)
As a result of the analysis of the technological system for the production of dry granulated food concentrates, it has been revealed that the key contradictions in the formation of product quality arise in the subsystem of concentration of an extract
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9971d2d0f344785b62b6641f8fa3649
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 5, Iss 1, Pp 137-143 (2017)
Most of foods, raw materials and half-finished products are disperse systems. One of the most energy- consuming processes during foods production is drying. Intensive study of this process allows high-quality final products to be obtained at lower en
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf24fb4f8ca14f1fabb17816d3817151
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Procedia Chemistry 2014 10:414-418
Publikováno v:
In Procedia Chemistry 2014 10:419-423
Publikováno v:
In Procedia Chemistry 2014 10:410-413
Publikováno v:
In Procedia Chemistry 2014 10:400-409
Publikováno v:
In Procedia Chemistry 2014 10:391-399