Zobrazeno 1 - 10
of 200
pro vyhledávání: '"Popoola, O.O"'
Publikováno v:
In Physica D: Nonlinear Phenomena May 2021 419
Autor:
Onyemize, U.C, Bolarin, F.M, Popoola, O.O, A, Ibrahim, Olotu, F. B, Obiakor, S. C, Okoro N. O, Ademiluyi, Y.S
Locust bean seeds where dehulled, boiled at 110oC for 12hrs and allowed to cool at 45oC before fermenting using different fermentation containers of calabash, stainless steel and plastic respectively with different fermentation times of 24 hours, 48
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::69624d13a76f72717857b15073ce08f7
Publikováno v:
South African Journal of Agricultural Extension, Volume: 50, Issue: 2, Pages: 100-81, Published: 2022
The in-field rainwater harvesting technique (IRWHT) has been widely promoted for the sustainability of crop production, particularly in naturally water-stressed regions. It is a technology developed to harvest rainwater that could be put into efficie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1575::49dae627bdf459ba934973d532b504b4
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0301-603X2022000200005&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0301-603X2022000200005&lng=en&tlng=en
Autor:
Bolarin, F.M, Onyemize, U.C, Popoola, O.O, Ibrahim, A., Olotu, F. B., Obiakor, S. C, Jimoh R. O, Ademiluyi, Y.S
Cleaned Locust bean seeds were dehulled, cooked at 110oC and steamed at 45oC, then fermented using different containers of calabash, stainless steel and plastic at different fermentation times of 24, 48 and 72 hours. The samples were dried using sun
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::753f3accea65b6055aaed4b2451a704c
Autor:
Klepper, C.C., Williams, J.M., Truhan, J.J., Jr., Qu, J., Riester, L., Hazelton, R.C., Moschella, J.J., Blau, P.J., Anderson, J.P., Popoola, O.O., Keitz, M.D.
Publikováno v:
In Thin Solid Films 2008 516(10):3070-3080
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.