Zobrazeno 1 - 10
of 5 111
pro vyhledávání: '"Popkin B.M."'
Publikováno v:
In Nutrition, Metabolism and Cardiovascular Diseases October 2018 28(10):987-1001
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Poti J.M., Butler J.L., Popkin B.M., Gordon-Larsen P., Jacobs D.R., Jr., Shikany J.M., Steffen L.M.
Objective This study aimed to shed light on contradictory associations of alcohol intake with waist circumference (WC) and body mass index (BMI) by examining 5-yr changes in alcohol intake in relation to 5-yr WC and BMI changes. Methods This prospect
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::4e841d6b6f19d5affa4e33f7f91393f3
Publikováno v:
In Nutrition, Metabolism and Cardiovascular Diseases August 2014 24(8):869-876
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jensen, M.L., Corval��n, C., Adair, L., Taillie, L.S., Dillman Carpentier, F.R., Popkin, B.M.
Background: The first phase of a comprehensive marketing policy was implemented in Chile in 2016. The policy restricted child-directed marketing of foods and beverages considered high in energy, total sugars, sodium or saturated fat (���high-in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b9ba7bfed0df45e2a31d9d40b96d3e57
Background: The Chilean government implemented the first phase of a comprehensive marketing policy in 2016, restricting child-directed marketing of products high in energy, total sugars, sodium or saturated fat (hereafter “high-in”). Objectives:
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3f6c62904a7760351c6e7e7e937994f6
Introduction: In the U.S., there is no consensus of how to define junk food. Strict regulations on what constitutes junk food denoted by front-of-package labels can serve as the basis for statutory actions. Chile was the first country to adopt this a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::48654cbefeb29a4cbd3f496a2669d931