Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Pootthachaya P"'
Autor:
Sirisak Tanpong, Nalisa Khochamit, Padsakorn Pootthachaya, Wilailak Siripornadulsil, Narirat Unnawong, Anusorn Cherdthong, Bundit Tengjaroenkul, Sawitree Wongtangtintharn
Publikováno v:
Veterinary Sciences, Vol 11, Iss 10, p 484 (2024)
Citric acid by-products in animal feed pose a sustainability challenge. Bacillus species are commonly used for fermenting and improving the nutritional quality of feedstuffs or by-products. An experiment was conducted to enhance the nutritional value
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e50eaa1027cd4294b109de88f20233d9
Autor:
Rattanakorn Pornsuwan, Padsakorn Pootthachaya, Pasakorn Bunchalee, Yupa Hanboonsong, Anusorn Cherdthong, Bundit Tengjaroenkul, Wuttigrai Boonkum, Sawitree Wongtangtintharn
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 14, p 2244 (2023)
The aim of this study was to investigate and compare the effects of different drying methods on the physical and chemical properties of black soldier fly larvae (BSFL) to determine their potential as an alternative protein source in animal feed. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4a707ba45de404080399e71aacd402c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mutyarsih Oryza.S, Sawitree Wongtangtintharn, Bundit Tengjaroenkul, Anusorn Cherdthong, Sirisak Tanpong, Padsakorn Pootthachaya, Wuttigrai Boonkum, Nisakon Pintaphrom
Publikováno v:
Veterinary Sciences, Vol 8, Iss 11, p 284 (2021)
This study was conducted with Thai broiler chicken (KKU 1) to investigate the effect of citric acid by-products from rice (CABR) on growth performance and villi histology. A total of 192 broiler chicks were subject to three dietary treatments, includ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47b651a58b7d405bbcc0eb4e4a09f30a
Autor:
Mutyarsih Oryza.S, Sawitree Wongtangtintharn, Bundit Tengjaroenkul, Anusorn Cherdthong, Sirisak Tanpong, Pasakorn Bunchalee, Padsakorn Pootthachaya, Alissara Reungsang, Sineenart Polyorach
Publikováno v:
Fermentation, Vol 7, Iss 3, p 149 (2021)
The production of citric acid produces 70% waste product or by-product. This by-product is produced by microbial fermentation which could be used as an alternative raw material for animal feed because it still contains citric acid, which could help t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b30737c6574942c984ab3b61787adfd0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tanpong S; Department of Animal Science, Faculty of Agriculture, Khon Kaen University, Khon Kaen 40002, Thailand., Khochamit N; Department of Microbiology, Faculty of Science, Khon Kaen University, Khon Kaen 40002, Thailand., Pootthachaya P; Department of Animal Science, Faculty of Agriculture, Khon Kaen University, Khon Kaen 40002, Thailand., Siripornadulsil W; Department of Microbiology, Faculty of Science, Khon Kaen University, Khon Kaen 40002, Thailand., Unnawong N; Department of Animal Science, Faculty of Agriculture, Khon Kaen University, Khon Kaen 40002, Thailand., Cherdthong A; Department of Animal Science, Faculty of Agriculture, Khon Kaen University, Khon Kaen 40002, Thailand., Tengjaroenkul B; Department of Veterinary Public Health, Faculty of Veterinary Medicine, Khon Kaen University, Khon Kaen 40002, Thailand., Wongtangtintharn S; Department of Animal Science, Faculty of Agriculture, Khon Kaen University, Khon Kaen 40002, Thailand.
Publikováno v:
Veterinary sciences [Vet Sci] 2024 Oct 08; Vol. 11 (10). Date of Electronic Publication: 2024 Oct 08.