Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Poolish-type sourdough"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Antibiotics, Vol 11, Iss 12, p 1813 (2022)
This study aimed to evaluate the antifungal capacity of the aqueous extracts (AE) of poolish-type sourdoughs fermented with Lactiplantibacillus plantarum NRRL B-4496 on broth, agar, and bread. The aqueous extracts were obtained by centrifugation and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e058d29809a48bc9dbc469b9170d6dc
Publikováno v:
Antibiotics; Volume 11; Issue 12; Pages: 1813
This study aimed to evaluate the antifungal capacity of the aqueous extracts (AE) of poolish-type sourdoughs fermented with Lactiplantibacillus plantarum NRRL B-4496 on broth, agar, and bread. The aqueous extracts were obtained by centrifugation and
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 3, Iss 2, Pp 100319- (2023)
This study aims to evaluate the antifungal capacity and chemical properties of the aqueous extracts (AE) obtained from the fermentation with Lactobacillus acidophilus NRRL B-4495 or L. casei 21/1 of wheat flour (poolish-type sourdough). The antifunga
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3f2b5d1e10d74063a7e4a60c3b6f1e22
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods; Aug2024, Vol. 13 Issue 15, p2318, 19p
Autor:
Vera-Santander, Victor E., Hernández-Figueroa, Ricardo H., Arrioja-Bretón, Daniela, Jiménez-Munguía, María T., Mani-López, Emma, López-Malo, Aurelio
Publikováno v:
International Journal of Environmental Research & Public Health; May2024, Vol. 21 Issue 5, p560, 14p
Publikováno v:
Fermentation (Basel); Jan2024, Vol. 10 Issue 1, p7, 17p
Publikováno v:
Fermentation (Basel); Feb2023, Vol. 9 Issue 2, p90, 33p