Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Ponzone, C"'
Autor:
Ponzone C., Berlanda D., Donzelli F., Acquati V., Ciulla R., Negrini A., Rovati M., Evangelista D., Fata E., Ciceri D., Perterlongo F., Cabri W
Natural colchicinoids and their semisynthetic derivatives are important active ingredients for pharmaceutical applications. Thiocolchicoside (3-demethoxy-3-glucosyloxythiocolchicine) is used in several countries as standard therapy for the treatment
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::9fcf0bfd30cab0968e40f3012d5f3c57
http://hdl.handle.net/11585/756752
http://hdl.handle.net/11585/756752
Publikováno v:
11 (2001): 307–314.
info:cnr-pdr/source/autori:Di Lazzaro A.1, Morana A.2, Schiraldi C.1, Martino A.1, Ponzone C.3, De Rosa M.1/titolo:An enzymatic process for the production of the pharmacologically active glycoside desglucodesrhamnoruscin from Ruscus aculeatus L./doi:/rivista:/anno:2001/pagina_da:307/pagina_a:314/intervallo_pagine:307–314/volume:11
info:cnr-pdr/source/autori:Di Lazzaro A.1, Morana A.2, Schiraldi C.1, Martino A.1, Ponzone C.3, De Rosa M.1/titolo:An enzymatic process for the production of the pharmacologically active glycoside desglucodesrhamnoruscin from Ruscus aculeatus L./doi:/rivista:/anno:2001/pagina_da:307/pagina_a:314/intervallo_pagine:307–314/volume:11
The pharmacological properties of the extract of Ruscus aculeatus L. have been well established for many years now. The compounds which possess these properties are the steroid glycosides ruscin and ruscoside and their hydrolysis products desglucorus
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8a870a3138ea00bb9153ee55cc80861d
http://www.cnr.it/prodotto/i/8583
http://www.cnr.it/prodotto/i/8583
Publikováno v:
Biotechnology letters 24 (2002): 1907–1911.
info:cnr-pdr/source/autori:Morana A., Di Lazzaro A., Di Lernia I., Ponzone C., De Rosa M./titolo:Enzymatic production of 18-b-glycyrrhetinic acid from Glycyrrhiza glabra L./doi:/rivista:Biotechnology letters/anno:2002/pagina_da:1907/pagina_a:1911/intervallo_pagine:1907–1911/volume:24
info:cnr-pdr/source/autori:Morana A., Di Lazzaro A., Di Lernia I., Ponzone C., De Rosa M./titolo:Enzymatic production of 18-b-glycyrrhetinic acid from Glycyrrhiza glabra L./doi:/rivista:Biotechnology letters/anno:2002/pagina_da:1907/pagina_a:1911/intervallo_pagine:1907–1911/volume:24
Enzymatic conversion of glycyrrhizinic acid (GL), from root extract of Glycyrrhiza glabra L., into 18-â-glycyrrhetinic acid (GA) was achieved by using a commercial preparation of â-glucuronidase from Aspergillus niger. Two different processes were
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::01350a83de62ae4d08e4beaa7b52cdb2
https://publications.cnr.it/doc/8567
https://publications.cnr.it/doc/8567
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Molecular Catalysis B: Enzymatic; 2001, Vol. 11 Issue: 4 p307-314, 8p
Publikováno v:
Plant Physiology; October 1996, Vol. 112 Issue: 2 p845-851, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.