Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Pontoh, J"'
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2024, Vol. 1341 Issue 1, p1-5, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Insect Biochemistry and Molecular Biology 2002 32(6):679-690
Publikováno v:
Jurnal Teknologi Pertanian; Vol 8, No 1 (2017): Jurnal Teknologi Pertanian (Teta)
Corn is a local food in Gorontalo Province which can be an alternative food. Processing of corn into flour is recommended, because it is more durable and easier to use for further processing. This study aims to determine age of sweet corn plants that
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pontoh, Julius
Honey is a natural food product recognized for its taste, nutritive and biological value. The presence of oligosaccharides in honey has been determined and they have been used as a fingerprint for authenticity. Some of these oligosaccharides have bee
Externí odkaz:
http://library.usask.ca/theses/available/etd-10212004-002620