Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Pons Mercadé, Pere"'
Autor:
Giménez, Pol, Anguela, Sergi, Just-Borras, Arnau, Pons-Mercadé, Pere, Vignault, Adeline, Canals, Joan Miquel, Teissedre, Pierre-Louis, Zamora, Fernando
Publikováno v:
In LWT 15 January 2022 154
Autor:
Gombau, Jordi1 (AUTHOR), Pons‐Mercadé, Pere1 (AUTHOR), Conde, Marta1 (AUTHOR), Asbiro, Lucie1 (AUTHOR), Pascual, Olga1 (AUTHOR), Gómez‐Alonso, Sergio2 (AUTHOR), García‐Romero, Esteban3 (AUTHOR), Miquel Canals, Joan1 (AUTHOR), Hermosín‐Gutiérrez, Isidro2 (AUTHOR), Zamora, Fernando1 (AUTHOR) fernando.zamora@urv.cat
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jul2020, Vol. 8 Issue 7, p3442-3455. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pascual Olga, Pons-Mercadé Pere, Gombau Jordi, Ortiz-Julien Anne, Heras José M., Fort Francesca, Canals Joan Miquel, Zamora Fernando
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 9, p 02002 (2017)
Grapes of Tempranillo, Garnacha Tinta and Merlot at very high maturity level were used for red microvinifications using a conventional Saccharomyces cerevisiae strain (Lalvin EC 1118®) and new S. cerevisiae strain generated using adaptive evolution-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8bd89ae1ef4407b83bc021cdffb3ecf
Autor:
Pons Mercadé, Pere
Publikováno v:
TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
Repositori Institucional de la Universitat Rovira i Virgili
Universitat Rovira i virgili (URV)
TDR. Tesis Doctorales en Red
instname
TDR: Tesis Doctorales en Red
CBUC, CESCA
Repositori Institucional de la Universitat Rovira i Virgili
Universitat Rovira i virgili (URV)
TDR. Tesis Doctorales en Red
instname
TDR: Tesis Doctorales en Red
CBUC, CESCA
El cava és un vi escumós produït seguint mètode tradicional que consisteix en dues fermentacions. En la primera, el suc de raïm es transforma en un vi base segons un procés de vinificació estàndard. Quan s’acaba la segona fermentació, els
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4a3fc88c05a2f4e9e895aa43d5059052
http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX3202
http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX3202
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zeng, Liming, Pons-Mercadé, Pere, Richard, Tristan, Krisa, Stéphanie, Teissèdre, Pierre-Louis, Jourdes, Michael
Publikováno v:
Molecules; May2019, Vol. 24 Issue 10, p1915, 1p