Zobrazeno 1 - 10
of 434
pro vyhledávání: '"Ponkan"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 24, Pp 23-33 (2023)
Objective: To establish a high performance liquid chromatographic (HPLC) fingerprint and multi-component content determination methods of Ponkan Chenpi, the effects of different aging durations on 8 kinds of flavonoid components of Ponkan Chenpi were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2d8fe366b2147af838895e7d0d0ff2d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 22, p 4148 (2023)
As a by-product of citrus processing, ponkan (Citrus reticulata Blanco, cv. Ponkan) peel residue is a source of high quality dietary fiber (DF). To make a full utilization of this resource and give a better understanding on the probiotic function of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28d7b6d95b3b4c0bb7645de3ed5e11f6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Postharvest fungal infection can accelerate the quality deterioration of Ponkan fruit and reduce its commodity value. Penicillium italicum is the causal pathogen of blue mold in harvested citrus fruits, not only causing huge fungal decay but also lea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/838fdb1b8cbd448d898e21e7c3673e05
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
The storability recession during storage limits the postharvest storage life of Ponkan (Citrus reticulata Blanco cv. Ponkan) fruit and its nutritional value, which potentially lead to huge losses. To develop an effective technique to reduce Ponkan fr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a2c1fc272434b9399c6a4ed065899cc