Zobrazeno 1 - 10
of 89
pro vyhledávání: '"Ponce, A.G."'
Publikováno v:
In LWT November 2018 97:384-389
Autor:
Moreira, M.R., Ponce, A.G.
Publikováno v:
In Studies in Natural Products Chemistry 2024 82:315-345
Improvement of functional and antimicrobial properties of brewery byproduct hydrolysed enzymatically
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology March 2013 50(2):378-385
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology 2011 59(2):124-131
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2008 41(3):432-441
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2004 37(2):199-204
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2003 36(7):679-684
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2003 36(2):183-188