Zobrazeno 1 - 10
of 126
pro vyhledávání: '"Ponížil, P."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thanh Huong Truong, Lenka Musilová, Věra Kašpárková, Daniela Jasenská, Petr Ponížil, Antonín Minařík, Eva Korábková, Lukáš Münster, Barbora Hanulíková, Aleš Mráček, Petra Rejmontová, Petr Humpolíček
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 12, Iss 1, Pp 1-16 (2022)
Abstract Bio-inspired conductive scaffolds composed of sodium hyaluronate containing a colloidal dispersion of water-miscible polyaniline or polypyrrole particles (concentrations of 0.108, 0.054 and 0.036% w/w) were manufactured. For this purpose, ei
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29e8cf3182874898a0af7f638d51e5b3
Autor:
Jurča, M., Vilčáková, J., Gořalík, M., Masař, M., Ponížil, P., Kazantseva, N., Foulger, S.H., Sáha, P.
Publikováno v:
In Composites Science and Technology 29 September 2021 214
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Milan Dvořák, Tomáš Ponížil, Viktor Kulíšek, Nikola Schmidová, Karel Doubrava, Bohumil Kropík, Milan Růžička
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 16, p 8377 (2022)
This article focuses on the development of a carbon composite bicycle frame using various experimental methods of structural analysis. Two types of frame specimen were used. The complete frame specimen was tested in accordance with ISO test load case
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f9e69fab064d4017bfb8c1f169d58d44
Autor:
Oto Hanuš, Irena Němečková, Jan Pozdíšek, Igor Huňády, Marcela Klimešová, Antonín Ponížil, Ondřej Elich, Petr Roubal, Radoslava Jedelská, Jaroslav Kopecký
Publikováno v:
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, Vol 66, Iss 3, Pp 647-653 (2018)
Current changes in climate (increasing drought) and the rise in prices of protein concentrate feed are the reasons for the increasing interest in growing and production and increasing silages from legume‑cereal mixtures (LCM) in rations for dairy c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/779f3eb8e3ec4d148b93106c8eb4e8ff
Autor:
Marcela Klimešová, Jiří Horáček, Michal Ondřej, Ivan Manga, Ivana Koláčková, Ludmila Nejeschlebová, Antonín Ponížil
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 9, Iss 1, Pp 154-159 (2015)
There was investigated microbial quality of spices used in production of meat products (black pepper, allspice, coriander, juniper, cumin, cinnamon, badian, mustard, bay leaf, paprika, rosemary, garlic, ginger, thyme, cardamom). The spices were analy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f365003956894feeb5abccb9b2c27f78
Autor:
Ivan Manga, Marcela Klimešová, Jiří Horáček, Ivana Koláčková, Marie Bjelková, Antonín Ponížil, Ludmila Nejeschlebová
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 9, Iss 1, Pp 166-173 (2015)
A meat paste production line and its microbial parameters have been evaluated in single Czech company. The raw meat paste samples before heat treatment were tested positively for the presence of three staphylococci species: Staphylococcus aureus, Sta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0bd0373f86f0408d9adb6aa8de9ea06b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.