Zobrazeno 1 - 10
of 98
pro vyhledávání: '"Poms, Roland"'
Autor:
Hajas, Lívia, Scherf, Katharina A., Török, Kitti, Bugyi, Zsuzsanna, Schall, Eszter, Poms, Roland E., Koehler, Peter, Tömösközi, Sándor
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 November 2018 267:387-394
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Rose, M, Poms, R, Macarthur, R, Pöpping, B & Ulberth, F 2011, ' What is the best way to ensure that valid analytical methods are used for food control? ', Quality Assurance and Safety of Crops & Foods, vol. 3, no. 3, pp. 123-134 . https://doi.org/10.1111/j.1757-837X.2011.00101.x
Monitoring and Quality Assurance in the Food Supply Chain is a Network of Excellence funded by the European Union. This Network of Excellence aims to make food safer by harmonizing the quality of methods used for food control. Part of this process in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3818::beb83e4d15d40974ae5dec6d5c2ba305
https://doi.org/10.1111/j.1757-837X.2011.00101.x
https://doi.org/10.1111/j.1757-837X.2011.00101.x
Autor:
Montet, Didier, Alldrick, Anton, Bordier, Marion, Bresson, Hervé, Chokesajjawatee, Nipa, Durand, Noël, Thanh Toan Ha, Sok Chea Hak, Hariyadi, Purwiyatno, Jinap Selamat, Keeratipibul, Suwimon, Leepipatpiboon, Natchanun, Luong, Hong Quang, Marvin, Hans J.P., Medoc, Jean-Michel, Moustier, Paule, Nitisinprasert, Sunee, The Dong Phan, Poms, Roland, Prasertvit, Saiyuod, Rakshit, Sudip Kumar, Ruangwises, Suthep, Shamsudin, Mad Nasir, Siriwatwechakul, Wanwimol, Sparringa, Roy A., Stouten, Piet, Stroka, Joerg, Taharnklaew, Rutjawate, Tayaputch, Nuansri, Tongpim, Saowanit, Valyasevi, Ruud, Vithayarungruangsri, Jongkolnee, Salètes, Sloan
Publikováno v:
Quality Assurance and Safety of Crops and Foods
SEA-EU-NET project is based on the program Capacities under the 7th Framework Program (FP7) of the EU Commission with the strategic objective of Integrating and Strengthening the EU-ASEAN Science and Technology Dialogue through coordination and suppo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::810b8c6e517cf3c9a5021dd21a147d14
http://publications.jrc.ec.europa.eu/repository/handle/JRC64396
http://publications.jrc.ec.europa.eu/repository/handle/JRC64396
Publikováno v:
Thomas, M, Poms, R, Pöpping, B, Saarela, M & Spichtinger, D 2010, ' Some key emerging food safety issues : Short communication ', Quality Assurance and Safety of Crops and Foods, vol. 2, no. 3, pp. 141-148 . https://doi.org/10.1111/j.1757-837X.2010.00069.x
Food scares lead to loss of consumer confidence and trust and to new challenges for industry and policy makers alike. Being able to react fast, efficiently and effectively in times of a (potential) food safety crisis is therefore very important. This
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=355e65625b88::f7c77d70b27b034d9accc094c3767370
https://cris.vtt.fi/en/publications/e69086dc-b968-4705-b49f-288493437238
https://cris.vtt.fi/en/publications/e69086dc-b968-4705-b49f-288493437238
Publikováno v:
Detecting allergens in food ISBN: 9780849325748
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1facdc10ef6651914b0267f31b2d8c06
https://doi.org/10.1533/9781845690557.4.348
https://doi.org/10.1533/9781845690557.4.348
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Gluten-Free Cereal Products and Beverages 2008:29-46