Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Pommier, Aurélien"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pommier, Aurélien
Au cours de ces dernières décennies, l’augmentation de la consommation de glucides, d’acides gras et de cholestérol liée aux changements des habitudes alimentaires dans la plupart des pays industrialisés est à l’origine de nombreuses path
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2010CLF22078/document
Autor:
Pommier, Aurélien J.C., Farren, Matthew, Patel, Bhavika, Wappett, Mark, Michopoulos, Filippos, Smith, Neil R., Kendrew, Jane, Frith, Jeremy, Huby, Russell, Eberlein, Catherine, Campbell, Hayley, Womack, Christopher, Smith, Paul D., Robertson, Jane, Morgan, Shethah, Critchlow, Susan E., Barry, Simon T.
Publikováno v:
In Cell Metabolism 12 January 2016 23(1):77-93
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pommier, Aurélien J. C.1,2,3,4, Dufour, Julie1,2,3,4, Alves, Georges1,2,3,4, Viennois, Emilie1,2,3,4, De Boussac, Hugues1,2,3,4, Trousson, Amalia1,2,3,4, Volle, David H.1,2,3,4, Caira, Françoise1,2,3,4, Val, Pierre1,2,3, Arnaud, Philippe1,2,3, Lobaccaro, Jean-Marc A.1,2,3,4, Baron, Silvère1,2,3,4 silvere.baron@univ-bpclermont.fr
Publikováno v:
PLoS Genetics. May2013, Vol. 9 Issue 5, p1-10. 10p.
Autor:
Dufour, Julie1,2,3,4, Pommier, Aurélien1,2,3,4, Alves, Georges1,2,3,4, De Boussac, Hugues1,2,3,4, Lours-Calet, Corinne1,2,3,4, Volle, David H.1,2,3,4, Lobaccaro, Jean-Marc A.1,2,3,4, Baron, Silvère1,2,3,4 Silvere.BARON@univ-bpclermont.fr
Publikováno v:
PLoS ONE. Mar2013, Vol. 8 Issue 3, p1-10. 10p.
Autor:
Pommier, Aurélien
Publikováno v:
Sciences agricoles. Université Blaise Pascal-Clermont-Ferrand II, 2010. Français. ⟨NNT : 2010CLF22078⟩
In the recent decades, increased consumption of carbohydrates, fatty acids and cholesterol, linked to changes in dietary habits in most industrialized countries, is the cause of various diseases such as obesity, cardio-vascular troubles, development
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2bf59acf4015884f497d18fb0104ae5a
https://theses.hal.science/tel-00703479/document
https://theses.hal.science/tel-00703479/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.