Zobrazeno 1 - 10
of 126
pro vyhledávání: '"Polysaccharide-Utilization Locus"'
Autor:
Urška Murovec, Tomaž Accetto
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 25, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract Bacteria of the genera Xylanibacter and Segatella are among the most dominant groups in the rumen microbiota. They are characterized by the ability to utilize different hemicelluloses and pectin of plant cell-wall as well as plant energy sto
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19630634d0dc45f4932cd538ab6dc31a
Autor:
Saskia Kalenborn, Daniela Zühlke, Greta Reintjes, Katharina Riedel, Rudolf I. Amann, Jens Harder
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
Laminarin is a cytosolic storage polysaccharide of phytoplankton and macroalgae and accounts for over 10% of the world’s annually fixed carbon dioxide. Algal disruption, for example, by viral lysis releases laminarin. The soluble sugar is rapidly u
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6baa82c4fba14185bc043b95285c600b
Autor:
Rønne, Mette E. 1, 2, ‡, Dybdahl Andersen, Christian 1, ‡, Teze, David 1, 3, Petersen, Agnes Beenfeldt 2, Fredslund, Folmer 3, Stender, Emil G.P. 1, Chaberski, Evan Kirk 3, Holck, Jesper 4, Aachmann, Finn L. 2, Welner, Ditte Hededam 3, Svensson, Birte 1, ∗
Publikováno v:
In Journal of Biological Chemistry September 2024 300(9)
Autor:
Shen, Jingjing, Zheng, Long, Zhang, Yuying, Chen, Guangning, Mei, Xuanwei, Chang, Yaoguang ⁎, Xue, Changhu
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 January 2024 323
Autor:
Nakamura, Shuntaro 1, Kurata, Rikuya 2, Tonozuka, Takashi 3, Funane, Kazumi 4, Park, Enoch Y. 1, 2, 5, Miyazaki, Takatsugu 1, 2, 5, ∗
Publikováno v:
In Journal of Biological Chemistry July 2023 299(7)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre November 2021 26
Autor:
Kmezik, Cathleen 1, Mazurkewich, Scott 1, Meents, Tomke 1, McKee, Lauren Sara 2, 3, Idström, Alexander 4, Armeni, Marina 5, Savolainen, Otto 5, 6, Brändén, Gisela 7, Larsbrink, Johan 1, 3, ∗
Publikováno v:
In Journal of Biological Chemistry January-June 2021 296
Publikováno v:
In Journal of Biological Chemistry January-June 2021 296