Zobrazeno 1 - 10
of 114
pro vyhledávání: '"Polysaccharide-Utilization Locus"'
Autor:
Urška Murovec, Tomaž Accetto
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 25, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract Bacteria of the genera Xylanibacter and Segatella are among the most dominant groups in the rumen microbiota. They are characterized by the ability to utilize different hemicelluloses and pectin of plant cell-wall as well as plant energy sto
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19630634d0dc45f4932cd538ab6dc31a
Autor:
Saskia Kalenborn, Daniela Zühlke, Greta Reintjes, Katharina Riedel, Rudolf I. Amann, Jens Harder
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
Laminarin is a cytosolic storage polysaccharide of phytoplankton and macroalgae and accounts for over 10% of the world’s annually fixed carbon dioxide. Algal disruption, for example, by viral lysis releases laminarin. The soluble sugar is rapidly u
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6baa82c4fba14185bc043b95285c600b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 13, Iss 1, Pp 1-14 (2020)
Abstract Background Plant biomass is an abundant and renewable carbon source that is recalcitrant towards both chemical and biochemical degradation. Xylan is the second most abundant polysaccharide in biomass after cellulose, and it possesses a varie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24caccb93d7c41158460242792a32c6c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Takatsugu Miyazaki
Publikováno v:
Essays in Biochemistry. 67:505-520
Glucose is the most abundant monosaccharide in nature and is an important energy source for living organisms. Glucose exists primarily as oligomers or polymers and organisms break it down and consume it. Starch is an important plant-derived α-glucan