Zobrazeno 1 - 10
of 181
pro vyhledávání: '"Polyphenyl oxidase"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sayed, R. M.1 rehab.omar@yahoo.com, Abdelfattah, Nilly A. H.2
Publikováno v:
Entomological News. Dec2021, Vol. 130 Issue 1, p79-87. 9p.
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 21:485-494
The inhibitory effect of 4-hexylresorcinol (HR), ascorbic acid (AA), citric acid (CA), and bisulfites on polyphenol oxidase (PPO) of burdock roots was studied. HR was an effective inhibitor at low concentrations used in this study for crude PPO from
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotecnología en el Sector Agropecuario y Agroindustrial, Vol 9, Iss 2, Pp 8-22 (2011)
La impregnación al vacío es la técnica aplicada por la ingeniería de matrices, como mecanismo de incorporación de soluciones al interior de las matrices alimentarias. Se evaluó la evolución del color en la pulpa de banano verde (PBV) (Musa cav
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e2ff583492a44d18e481c2009089e4d
Publikováno v:
International Journal of Tropical Insect Science; Apr2023, Vol. 43 Issue 2, p609-616, 8p
Autor:
Carlos, Muñoz-Juan1 jcmtgc@gmail.com, Elías, Riaño-Campo2 campo.riano@unad.edu.co, Janeth, Pinzón-Alba3 alba.pinzon@unad.edu.co
Publikováno v:
NOVA: Publicación Científica en Ciencias Biomédicas. Ene-jun2019, Vol. 17 Issue 31, p117-128. 12p.
Autor:
Ibrahim, Ehab A., Alhaithloul, Haifa A. S., Shamseldin, Sahar A. M., Awaly, Sara B. H., El-Latif Hesham, Abd, Abdelkader, Mohamed F. M., Alqahtani, Mesfer M., Alzuaibr, Fahad Mohammed, Alasmari, Abdulrahman, Sukar, Noha A., Diyasty, Mohamed Z., Abdein, Mohamed A.
Publikováno v:
Genetics Research; 1/3/2024, Vol. 2024, p1-15, 15p
Autor:
Verma, Naveen1, Kaushal, Priya2, Sidhu, Amanpreet K.1 aman.preet1807@gmail.com, Kollur, Shiva Prasad3, Alavi, Mehran4
Publikováno v:
Frontiers in Chemistry. 2024, p01-16. 16p.
Publikováno v:
Biotecnología en el Sector Agropecuario y Agroindustrial, Volume: 9, Issue: 2, Pages: 22-8, Published: DEC 2011
La impregnación al vacío es la técnica aplicada por la ingeniería de matrices, como mecanismo de incorporación de soluciones al interior de las matrices alimentarias. Se evaluó la evolución del color en la pulpa de banano verde (PBV) (Musa cav
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______618::78c941cecd4338b175febdf03dcc09e2
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1692-35612011000200002&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1692-35612011000200002&lng=en&tlng=en