Zobrazeno 1 - 10
of 2 356
pro vyhledávání: '"Polyphenoloxidases"'
Autor:
Barroso, J.
Publikováno v:
The New Phytologist, 1983 Oct 01. 95(2), 219-222.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2432693
Autor:
Oliveira, Thiago M.B.F., Barroso, M. Fátima, Morais, Simone, Araújo, Mariana, Freire, Cristina, de Lima-Neto, Pedro, Correia, Adriana N., Oliveira, Maria B.P.P., Delerue-Matos, Cristina
Publikováno v:
In Bioelectrochemistry August 2014 98:20-29
Publikováno v:
British Food Journal, 2005, Vol. 107, Issue 9, pp. 693-701.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00070700510615071
Publikováno v:
تحقیقات جنگل و صنوبر ایران, Vol 4, Iss 1, Pp 89-192 (2000)
In this study, role of total proteins, peroxidases and polyphenoloxidases in metabolisms of juniper were studied. For this purpose, seasonal alteration (quantitative and qualitative) of total proteins, peroxidases and polyphenoloxidases from branches
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd08388a272f4c95b2b078c1b237c8e5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Enzyme and Microbial Technology 2000 26(5):315-323
Publikováno v:
Food Science and Technology International. 10:373-382
Enzymes are specific biological catalysts able to react under mild conditions of temperature and pH and their use in food industry for bioremediation is well known. Research in recent years has been intense, much of it elicited by the great number of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.