Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Polyphenolic compunds"'
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 1, Pp 1579-1595 (2023)
ABSTRACTThis study aimed to investigate the nutritional and antioxidant composition of dried wild bilberry, blackcurrant, and blackberry pomaces by evaluating the proximate content, titratable acidity, color, total phenolics, total flavonoids, total
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/35b705ed84ce42bf81a959942824b48d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Glasnik Zaštite Bilja
Volume 39
Issue 5
Volume 39
Issue 5
Brokula (Brassica oleracea var. italica L.) je povrće koje se smatra izvornim oblikom cvjetače, a uzgaja se zbog zelenih cvjetnih izdanaka smještenih na razgranatoj mekanoj stabljici. Brokula je bogata bioaktivnim spojevima, glukozinolatima i poli
The content of total polyphenols (TP), tannins (T), and total flavonoids (TF) were determinated in in fourteen Croatian populations (seven per species) of S. montana and S. subspicata using spectrophotometric determination. In both species, stems gen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::f2883153a972fcca29b7fbffeba6930e
https://www.bib.irb.hr/535352
https://www.bib.irb.hr/535352
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.