Zobrazeno 1 - 10
of 213
pro vyhledávání: '"Polyphenolic composition"'
Autor:
Atefeh Moshari-Nasirkandi, Nunzia Iaccarino, Francesca Romano, Giulia Graziani, Abolfazl Alirezalu, Hadi Alipour, Jussara Amato
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-22 (2024)
Abstract In recent years, the exploration of the therapeutic potential of Salvia has gained considerable attention, leading to a growing number of scientific studies emphasizing its pharmacological properties. Despite this, therapeutic applications o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85cf876ee8fb4f2090422db25401ac20
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 6, Iss , Pp 100862- (2025)
A comprehensive nutritional and phytochemical study of Bangladeshi cereals and pseudograins is required to demonstrate their significance as functional foods. Black and red aman (rainy to winter season) rice (Oryza sativa), wheat (Triticum aestivum),
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/078fe9d653444b88b62e7850723938c5
Autor:
Raúl Ferrer-Gallego, Ignacio Buesa, María J. García-Esparza, Inmaculada Álvarez, Diego S. Intrigliolo, Victoria Lizama
Publikováno v:
OENO One, Vol 58, Iss 3 (2024)
Exploring new field strategies for adapting winegrowing regions to the adverse effects of climate change becomes imperative. This study focuses on the effects of canopy architecture through the trellis systems leaning of North–South oriented vineya
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/713fa70d1ab146b4944f0bedce7728fb
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 3, p 164 (2024)
The application of the ultrasound technique (US) in the production of rosé and red wines has demonstrated that the aromatic composition of rose wine can be affected and that it contributes to increasing the color of red wines without increasing the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12f25ab9cfec43639563ced812b6ada1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 10, p 4061 (2023)
The aim of this study was to identify and quantify polyphenolic compounds in skin extracts from four Bulgarian grape varieties and compare them to those of seed extracts. The values of total phenolic contents, flavonoids, anthocyanins, procyanidins a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e09277730588480e836f3231de05c12f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gennady A. Badun, Maria G. Chernysheva, Yury V. Zhernov, Alina S. Poroshina, Valery V. Smirnov, Sergey E. Pigarev, Tatiana A. Mikhnevich, Dmitry S. Volkov, Irina V. Perminova, Elena I. Fedoros
Publikováno v:
Biomedicines, Vol 9, Iss 12, p 1787 (2021)
Natural products (e.g., polyphenols) have been used as biologically active compounds for centuries. Still, the mechanisms of biological activity of these multicomponent systems are poorly understood due to a lack of appropriate experimental technique
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/723171f8bb654687a25252405927449a